Boereau

**Disclaimer voor Boereau**

**Laatst bijgewerkt: 10 Oktober 2023**

Lees deze disclaimer zorgvuldig door voordat u de website van Boereau (de “Website”) gebruikt. Door de Website te bezoeken en te gebruiken, gaat u akkoord met de voorwaarden van deze disclaimer.

**Informatie op de Website**

De informatie op deze Website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. We streven ernaar om de informatie actueel en accuraat te houden. We garanderen echter niet dat de informatie op de Website volledig, accuraat of actueel is. Boereau is niet verantwoordelijk voor enige acties die u onderneemt op basis van de informatie die u op deze Website vindt.

**Geen Juridisch Advies**

De inhoud van deze Website vormt geen juridisch advies en mag niet als zodanig worden beschouwd. Raadpleeg altijd een gekwalificeerde jurist of professional voor juridisch advies specifiek voor uw situatie.

**Externe Links**

De Website kan links bevatten naar andere websites van derden. Deze links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Boereau is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze externe websites en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enig verlies of schade die voortvloeit uit uw gebruik van deze links.

**Aansprakelijkheidsbeperking**

Boereau aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige directe, indirecte, incidentele, speciale of gevolgschade die voortvloeit uit uw gebruik van de Website of de inhoud ervan.

**Wijzigingen in de Disclaimer**

Boereau behoudt zich het recht voor om deze disclaimer op elk moment te wijzigen of bij te werken. Het is uw verantwoordelijkheid om deze disclaimer regelmatig te controleren op eventuele wijzigingen. Door de Website te blijven gebruiken, gaat u akkoord met de gewijzigde voorwaarden van deze disclaimer.

**Contact**

Als u vragen heeft over deze disclaimer, neem dan contact met ons op via [contactgegevens].

Deze disclaimer is opgesteld met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Als u niet akkoord gaat met een deel van deze disclaimer, raden we u aan de Website niet te gebruiken.

Laatst bijgewerkt: 10 Oktober 2023